Algoritmehandel og robothandel

Algoritmehandel og robothandel

En robot kan gjøre så mangt. Algoritmehandel utføres av små programmer (algoritmeroboter) som handler valuta og verdipapirer på vegne av en investor.

Les også: Valutahandel: Lett å tjene penger på valuta?

Av Andreas Berntsen - Lørdag 13.2.2016

Det er store penger å tjene på algoritmehandel. Vi har sett hvordan store finansinstitusjoner bruker algoritmeroboter til å tjene grådig mye penger.

Menneskehjernen er ikke rask nok til å prossesere all informasjoni finansmarkedet. Derfor trenger vi maskiner til å beregne hva som er lønnsomt å kjøpe.

Det er i dag mange valutaroboter (forex roboter) på markedet som er overlegen menneskelige investorer. Det beste med disse robotene er at det er stort sett plug-and-play.

Du kjøper roboten, og den begynner å gjøre underverker nesten umiddelbart (Selvfølgelig er virkeligheten ikke så rosenrød, hadde den vært det ville vi vært rike alle sammen, eller finansmarkedene ville kollapset).

Selv med en valutarobot er det ikke garantert at du vil bli rik, eller at du vil tjene penger i det hele tatt, men du vil i hvert fall få oddsene på din side.

Hvilken valutarobot er best til algoritmehandel

Den valutaroboten som har fått mest oppmerksomhet er FapTurbo, dette er en bestselger blant spekulanter i USA og skal visstnok ha en suksessrate på over 90%.

Fortjeneste per handel er ikke så mye, men ettersom valutahandel er kurtasjefritt er det ingen begrensninger på hvor mange handler man kan utføre. Med FAP Turbo roboten kan du handle hyppig, eller rettere sagt er det roboten som handler for deg.

FAP Turbo er kort fortalt et automatisk system til trading med valuta, og grunnen til at spekulanter bruker dette programmet er naturligvis å tjene penger på valutahandel.

For å tjene penger på algoritmehandel er det nødvendig å ha tilgang på data. Med en valutarobot får du enkelt oversikten over hva som er lønnsomt å kjøpe og selge, og det er roboten som foretar alle de avanserte kalkulasjoner som gir grunnlag for hva som er mest lønnsomt å handle til enhver tid.

Dersom du har gått med et ønske om å lære mer om algoritmehandel eller du ønsker å prøve deg i markedet med hjelp fra en robot er FapTurbo et naturlig valg - dette er den bestselgende algoritmehandel roboten i USA, og det har den vert i mange år.

Prøv algoritmehandel med FapTurbo her

Les mer: